Kase Filters behoren tot de allerbeste filters die er te koop zijn

Kase filters voegt met een assortiment topkwaliteit glas filters een reeks filters toe die het plezier in fotograferen en de daarmee te behalen resultaten verder uitbreid.

Met de Wolverine filters heeft Kase filters als eerste een complete lijn glas filters die vrijwel onbreekbaar is en leverbaar in verschillende afmetingen. Er zijn 3 series Kase filters; 100mm breed - 150mm breed en 170mm breed

De lijn filters bestaat uit grijs filters van ND2 t/m ND1000, uit een zeer uitgekiende lijn gradual grijs verloop filters bestaande uit: soft gradual - hard gradual - center gradual en reverse gradual.

 Web-Trading / Photo-Supplies importeert  de mooiste producten voor de fotograaf, van statieven tot filters en van rijstzakken tot camouflageproducten en nog veel meer. Met een toplijn statieven van LeoFoto wordt er een nieuwe standaard gezet qua dikte Carbon ( tot 10 lagen ) gecombineerd met CNC gefreesde aircraft aluminium onderdelen en de mooiste balhoofden en dat alles tegen een zeer nette prijs met 5 jaar garantie. 

Leofoto Carbon statieven en Aircraft machined Balhoofden

Leofoto is een van de meest toonaangevende en leidende fabrikanten op het gebied van Statieven en toebehoren. Met ruim 10 jaar ervaring in deze industrie is Leofoto er in geslaagd om een leidende positie te veroveren in een markt waarin de concurrentie enorm groot is. Met de top statieven die voorzien zijn van poten met 10 lagen Carbon is er een nieuwe staandaard bereikt waaraan nog maar weinig fabrikanten kunnen voldoen. 
Alle producten worden in eigen huis geproduceerd met de meest innovatieve machines en met de beste mensen. Er zijn 4 werkplaatsen ( 2 CNC werkplaatsen en 2 assemblage lijnen )en 2 test centra voor precisie testen .Er zijn ongeveer 150 medewerkers en er is een werkoppervlak van 6000 vierkante meter met een productie capaciteit van ruim 2000 sets statieven per dag. De multi functionele faciliteiten zorgen er voor dat er een constante kwaliteit geleverd kan worden tegen een gunstige prijs.
Leofoto werkt met hoog gekwlificeerde management medewerkers hetgeen resulteert in een exceptioneel hoge kwaliteit van de producten met een internationale kwaliteits eis. Er is een constante succesvolle groei in de ontwikkeling en productie van de producten waardoor een solide bedrijf is dat zeer toekomstgericht werkt. Er wordt constant gewerkt aan het behalen van de hoogste kwaliteit met de beste service voor de kopers van de Leofoto producten, de garntie termijn is daarom ook maar liefst 5 jaar. Hebt u vragen ofver onze producten schroom u dan niet en stuur een email of neem op een andere manier contact met ons op, wij streven er naar om u nog dezelfde dag te beantwoorden.

Met Leofoto bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit met de beste service en een nette prijs.

 

Ixpose filters en houders met ringen

iXpose filters van de hoogste kwaliteit, CR39 optical glass en schott B270 glass zorgen voor een kwalitatief top filter met een natuurgetrouwe kleur weergave en hoge optische kwaliteiten qua scherte. Er zijn 3 formaten filters in het zogenaamde Cokin Style type: P formaat - Z formaat en X formaat van resp. 84mm - 100mm en 130mm breed. Voor elk systeem is wer een houder met ringen beschikbaar zodat er voor elk type lens een filter systeem te koop is. Voor de meeste standaard spiegelreflex camera's en systeem camera's is het P systeem geschikt, voor de Full Frame camera's is het raadzaam om het Z systeem aan te schaffen en voor de ggebruikers van een Mid formaat camera of een spiegelreflex camera met een groothoeklens van pakwek 16mm of vergelijkbbaar is het raadzaam om het X systeem te kopen.

Met iXpose filters bent u verzekerd van kwaliteit, alle filters worden geleverd in een kwalitatief zeer goede pouch zodat ze 100% beschermt vervoerd kunnen worden.

Back to top